fredag, 24 september 2021 07:35

Drosjesjåfør fraranet bil

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Fire menn er pågrepet etter at en drosjesjåfør natt til fredag ble ranet av tre-fire yngre menn som truet med våpen. De fire tok også med seg bilen.

Operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt sier til Avisa Oslo fredag morgen at fire personer er pågrepet etter ranet.

– Teknisk og taktisk etterforskning gjorde at politiet tok seg inn i en leilighet i morgentimene. Der var det fire menn til stede, og disse er pågrepet. De er på vei til arresten nå og vil bli avhørt, sier han.

Operasjonslederen sier at én av de fire mennene er i slutten av tenårene, mens de tre andre er i begynnelsen av 20-årene.

Politiet fikk melding om ranet som skjedde i Københavngata på Dælenenga i Oslo klokka 2.30 natt til fredag. Bilen ble en stund senere funnet hensatt på Tøyen.

– Drosjesjåføren, som nå er på legevakten, har forklart til oss at han ble truet. Ransmennene viste fram håndvåpen og en kniv, og han ble fraranet både telefon og bil, sier operasjonsleder Line Skott til NTB.

I 4-tiden opplyste hun at sjåføren ble utsatt for vold og er veldig preget etter hendelsen. Han ble ivaretatt på legevakten.

Alle tilgjengelige mannskaper søkte etter gjerningsmennene i halvannen time etter ranet, og politihelikopteret ble også satt inn i søket.

Sjåføren har forklart at han først plukket opp en passasjer. Etter en stund kom det flere til stedet, og da eskalerte situasjonen.

Sist redigert fredag, 24 september 2021 08:49
NTB

Andre saker å lese

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

20-09-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Her monteres Norges første dinosaurskjelett: – Som lego for voksne

Med omhyggelig forsiktighet og en tikkende klokke monteres de urgamle dinosaurfossilene for å bli klare til åpning på Naturhistorisk museum i Oslo.

Les mer i RingeriksAvisa

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa