annonse web

mandag, 19 september 2016 22:30

Om RingeriksAvisa

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(8 Stemmer)


RingeriksPorten ble etablert i november 1999 og endret i 2008 navn til RingeriksAvisa. I januar 2009 ble avisa lagt om fra å være en statisk webside til en databasdrevet - det er basisprogrammet Joomla som ligger bak.

Det er i alt 4 domener som peker samme veien.

RingeriksAvisa finnes på følgende domener:


www.ringeriksporten.com
www.ringeriksavisa.no
www.ringeriksavisa.com


RingeriksAvisa har som formål å være et seriøst alternativ til de som ønsker å orientere seg i Ringeriksregionen og øvre deler av Buskerud. RingeriksAvisa kom med sin første nettutgave i november 1999.

RingeriksAvisa har også internasjonale og nasjonale nyheter, samt nyheter fra andre regioner i Norge.

RingeriksAvisa er politisk uavhengig, men er for Ringeriksbanen og ny E16.

Rettigheter
Kopiering av stoff og bilder fra disse sidene er ikke tillatt, selv til privat bruk, uten samtykke. Samtykke vil normalt ikke være noe problem ved kildehenvisning. RingeriksAvisa tar ikke ansvar for lenker til domenet da innhold kan endres eller slettes uten varsel.

Ytringer og korrigeringer
E-post til RingeriksAvisa som er kommentarer eller ytringer knyttet til våre artikler, forbeholder vi oss retten til å gjengi delvis eller i sin helhet, med mindre den som sender oss e-posten utrykkelig ber om ikke å bli publisert. Kommentarer til våre artikler blir ikke forhåndsgodkjent og er innsenders ansvar. Upassende innlegg vil bli fjernet etter hvert som redaksjonen får kunnskap om det.

Forholdet til lesere
RingeriksAvisa.no har ingen reklamer du kan blokkere. Dette er fordi det er annonsørene som betaler for at du får lese innholdet gratis. Vi registrer kun antall besøk, antall treff og antall sider lest. Utover dette registrerer vi ingen data om deg som vi beholder.

Content marketing
Vi formidler og produserer innhold for oppdragsgivere. Artikler med linker og/eller innhold vi har mottatt betaling for, er merket med tre grønne punkter.

Nyhetstips!
Vi tar svært gjerne imot tips om nyheter eller arrangementer.

Underskrift
E-post hvor et foretak inngår i underskriften, anser vi for å være en henvendelse fra foretaket. Anonyme henvendelser vil vi helst ikke ha, men vi vil beskytte din identitet ovenfor 3. person dersom du selv ikke vil opptre under fullt navn.

Andre nettsteder
RingeriksAvisa har ikke redaksjonelt samarbeide med andre nettsteder. Artikler som gir inntrykk av samarbeide med RingeriksAvisa er publisert uten vårt samtykke og redaksjonelle ansvar. Dyplinking til RingeriksAvisa er tillatt ved henvisning til hvilken nettavis det linkes til. RingeriksAvisas redaktør er også innehaver av foretaket WebForm.

Ansvarlig redaktør:
Frank Tverran
Tlf 97 59 55 20


Medlem av Norske Sportsjournalisters Forbund


RingeriksAvisa
Pb 165
3502 Hønefoss

Besøksadresse: Fossveien 3
Kontortid: 8.30 - 15.30


Forretningsførsel, drift og annonser:
Nitar A/S
Fossveien 3
3510 Hønefoss
Tlf 97 59 55 20

Redaktør og journalist: Frank Tverran

 

 

Lest 66824 ganger Sist redigert fredag, 17 juni 2022 13:31
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent