Luis de la Fuente har knapt tråkket feil siden han ble ansatt som spansk landslagssjef. Søndag ledet han rødtrøyene til en historisk fjerde EM-tittel.

Uno-X-supertalentet Johannes Kulset (20) debuterer i Tour de France som rittets yngste rytter. Oppladningen kunne knapt vært mer innholdsrik og dramatisk.

Serbias fotballforbund reagerer kraftig på sanger som skal ha blitt sunget av kroatiske og albanske fans i fotball-EM. Nå kreves det tøffe grep fra Uefa.

fredag, 14 juni 2024 10:27

Fotballkvinnene står stille på Fifa-rankingen

Skrevet av

Norges kvinnelandslag i fotball er fortsatt nummer 16 på den nyeste rankingoversikten fra Fifa.

Også i fjor økte medlemstallene i norske idrettslag. Oppgangen var på 1,3 prosent fra året før.

Rafaela Pimenta står fast på at Erling Braut Haalands fokus er i Manchester City, men hun lover ikke at han avslutter karrieren der.

Casper Ruud fikk ufrivillig tre dagers kampfri i Roland-Garros. – Jeg har brukt dem godt, sier nordmannen før kveldens møte med Alexander Zverev.

Magnus Carlsen holdt Alireza Firouzja til remis med svarte brikker og avgjorde etter armageddon. Han er i posisjon til å vinne Norway Chess for femte gang.

fredag, 07 juni 2024 07:45

Rekdal tar sommerjobb i 4.-divisjonsklubb

Skrevet av

Kjetil Rekdal går inn i trenerapparatet til Ottestad i 4. divisjon. Der skal han bidra som frivillig ut måneden.

fredag, 07 juni 2024 07:44

Hovland nær toppen etter første dag i Memorial

Skrevet av

Viktor Hovland fikk en solid start på tittelforsvaret i Memorial Tournament i Ohio. Han har få spillere foran seg etter åpningen og er bare tre slag bak lederen.

Casper Ruud slet med serven og irriterte seg over grus på ballene, men han viste klasse da det gjaldt og slo Tomas Etcheverry i fire sett i Roland-Garros.

Erling Braut Haaland og Manchester City er igjen seriemester i engelsk fotball. Den historiske fjerde strake ligatittelen ble sikret med 3-1 over West Ham.

Tottenham gjorde det vanskelig for Manchester City, men Erling Braut Haalands to scoringer ordnet 2-0-seier i London og matchball i gullkampen.

tirsdag, 14 mai 2024 08:20

Åtte av ti eliteserieklubber under handlingsplan

Skrevet av

Norges Ishockeyforbund har tatt grep for å bedre den økonomiske situasjonen. Per nå betyr det at flesteparten av toppklubbene må ha hjelp via en handlingsplan.

søndag, 05 mai 2024 09:13

Mektig Haaland scoret fire i titteljakten

Skrevet av

Erling Braut Haaland scoret de fire første målene for Manchester City da Wolverhampton ble slått 5-1 i lørdagens Premier League-oppgjør.

Casper Ruud har glitret på tennisbanen så langt i 2024. Nordmannen har både sanket flere poeng og innkassert mer premiepenger enn verdensener Novak Djokovic.

Tidligere sykkelverdensmester Tobias Foss nådde mandag en ny milepæl i karrieren. Bakteppet var en nær mislykket sesong der han følte folk begynte å tvile på ham.

Narvik knuste Grüner 7-2 borte og sikret med det opprykk til eliteserien i ishockey. Comet Halden beholdt plassen med 5-3-seier over Ringerike.

tirsdag, 26 mars 2024 22:40

Jubelkveld i Schjongshallen

Skrevet av

Det ble en fantastisk kveld i Schjongshallen da Ringerike Panthers rundspilte Grüner.

Eirik Sverdrup Augdal (28) tok sitt første NM-gull med seier på femmila. Johannes Høsflot Klæbo endte med sølv i sesongens siste renn.

lørdag, 23 mars 2024 09:50

Panthers med tap i Narvik

Skrevet av

Nå må Ringerike Panthers skjerpe seg hvis de fortsatt skal spille mot de beste lagene i Norge.

onsdag, 20 mars 2024 13:16

Ola Kamara klar for Vålerenga

Skrevet av

Spissen Ola Kamara (34) har signert en avtale med Vålerenga som strekker seg ut sesongen.

mandag, 18 mars 2024 13:00

Nye landslagsdrakter

Skrevet av

De norske fotballandslagene skal fra i vår spille i en ny landslagsdrakt. Trøya får sin «debut» mot Tsjekkia på Ullevaal stadion denne uken.

søndag, 17 mars 2024 13:49

Forslått Opseth satte verdensrekord i Vikersund

Skrevet av

Silje Opseth (24) var fryktløs i finaleomgangen og satte verdensrekord med 230,5 meter i skiflygingsrennet i Vikersund.

Martin Ødegaard scoret det første målet da Arsenal rundspilte Sheffield United med 6-0 i Premier League mandag. Kampen ble et mareritt for tabelljumboen.

lørdag, 02 mars 2024 11:12

Ruud vant duellen mot Rune etter snuoperasjon

Skrevet av

Tennisesset Casper Ruud fortsatte sin gode statistikk mot danske Holger Rune. Nå skal nordmannen spille sin andre finale i Mexico på en uke.

Thorir Hergeirsson har ledet håndballjentene i 15 år. Nå har han hatt samtaler med forbundsledelsen om å signere en ny kontrakt til etter sommer-OL i 2028.

Storhamar har allerede sikret seriemesterskapet, men aktet ikke å la serietoer Vålerenga stoppe seiersrekken. Det ble 8-0-seier i lørdagens toppkamp.

Storhamar tok sitt niende seriemesterskap i ishockey da laget slo tabelljumbo Comet fra Halden med 10-0 foran godt besatte tribuner.

tirsdag, 20 februar 2024 08:26

Flertall av eliteserieklubbene vil ha vekk VAR

Skrevet av

I en undersøkelse foretatt av VG vil et flertall av de 16 eliteserieklubbene og fem 1. divisjonsklubber avskaffe videoassistert dømming (VAR) etter bare ett år.

fredag, 09 februar 2024 08:32

Golfstjerne subbet inn 5,2 milliarder

Skrevet av

Jon Rahm legger ikke skjul på at den store pengesekken bidro til at han meldte overgang til LIV-touren. Å sikre familien sin for livet betyr mye.

Comet Halden hadde serieleder Storhamar på besøk i eliteserien i ishockey torsdag kveld. Det endte med 4-0-seier til laget fra Hamar.

Side 1 av 19