tirsdag, 07 mai 2019 10:20

Personvernerklæring

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(3 Stemmer)

Denne erklæringen redegjør for hvordan personvernet ivaretas av våre nettsider. Ved bruk av dette nettstedet samtykker du til denne erklæringen.

Ansvar

Behandlingsansvarlig: RingeriksAvisa v/ Nitar AS

Databehandler: ProISP

RingeriksAvisa v/ Nitar AS er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av ringeriksavisa.no.

Det er kun RingeriksAvisa.no og ProISP (med underleverandører) som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Webanalyse

RingeriksAvisa samler inn nettstedsdata med bruk av Google analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler og mottar generell webstatistikk, som f. eks. nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra.

Mottatte opplysninger er underlagt Google sine retningslinjer for personvern.

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Informasjonskapslene brukes for å analysere trafikken vår, forbedre nettsidene, gi innhold og annonser et personlig preg, og for å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier.

Når du besøker ringeriksavisa.no får du informasjonskapsler fra Google Analytics (_ga, _gat, _gid og collect). Nettstedet respekterer Do not track innstillinger i nettlesere.

Informasjonskapslene fra Google Analytics brukes for å spore bruk av innhold på ringeriksavisa.no. Du kan endre Googles bruk av informasjonskapsler på Googles egne annonseinnstillinger.

Informasjonen lagres av Google Analytics i inntil 26 måneder. Oppbevaringsperioden for brukeridentifikatoren tilbakestilles for hver nye hendelse fra brukeren (slik at utløpsdatoen settes til nåværende tidspunkt pluss oppbevaringsperioden).

Søk

Nettstedet lagrer søkeord som brukes. Dette for å gi vår redaksjon en bedre indikasjon på hvilket innhold som er mest relevant og dermed spisse innholdet nærmere.

Søkeordene knyttes ikke opp mot den enkelte bruker.


Lese mer om regelverket eller klage?

Datatilsynets oppgave er å sørge for at personregelverket følges i Norge. På Datatilsynets nettsider kan du lese mer om hvilke rettigheter du har, hvordan personopplysninger skal behandles, og hvordan du kan eventuelt kan klage.

Lest 58605 ganger
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent