tirsdag, 20 februar 2024 10:06

Bli Synlig i Ringeriks-regionen med RingeriksAvisa.no!

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(1 Stemme)

RingeriksAvisa.no, den eldste digitale nyhetsavisen i Ringeriks-regionen, står nå klar til å hjelpe deg med å nå ut til tusenvis av potensielle kunder. Med et imponerende 25-årsjubileum rett rundt hjørnet, har vi et solid grep om lokalsamfunnet og en stadig voksende leserbase.

Enten du er en lokal bedrift som ønsker å styrke din tilstedeværelse i området, eller en nasjonal aktør på jakt etter en inngangsport til det lokale markedet, kan vi tilby deg en effektiv og kostnadseffektiv annonseringsplattform. Med mellom 7 og 9.000 besøkende daglig, er din annonse garantert å nå ut til en betydelig målgruppe.

Våre annonsepriser er svært gunstige, og vi tilbyr fleksible annonseperioder som passer dine behov. Våre annonsører setter pris på den langsiktige synligheten de oppnår gjennom våre kanaler, og vi jobber aktivt med å sikre at din annonse får den oppmerksomheten den fortjener. Ingen av sidene ligger bak betalingsmur.

Uansett om det er store nyheter eller små hendelser, både fra inn- og utland, er RingeriksAvisa.no stedet hvor lokalbefolkningen går for å holde seg oppdatert. Grip sjansen til å bli en del av vår historie og ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine annonseringsmuligheter!

Sammen bygger vi en sterkere tilstedeværelse i Ringeriks-regionen!

Annonsepriser

Kom med ditt ønske om plassering og varighet, og vi gir deg en pris i løpet av få timer. Ring Frank Tverran 97 59 55 20 eller bruk e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Priseksempel: Toppannonse på side 1. Her ligger det kun fire annonser. Disse kommer alltid øverst - også i mobil visning. Pris ved månedsvis fakturering, kr 1800 + mva. Pris ved forskuddsbetaling for ett år: kr 15.000 + mva

Lest 5035 ganger Sist redigert tirsdag, 20 februar 2024 10:40
Frank Tverran

Ansvarlig redaktør og skribent

Mer i denne kategorien « Om RingeriksAvisa