lørdag, 10 oktober 2020 09:29

Fotballkamp på Nesodden avbrutt av slåsskamp – spiller til sykehus

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

En G19-fotballkamp mellom Nesodden og Ellingsrud måtte fredag avbrytes etter at en spiller på Nesodden ble utsatt for så grov vold at han måtte på sykehus.

Fotballkampen på Berger kunstgressbane på Nesodden startet klokken 19.30 fredag kveld. Like etter klokken 21 kom det til munnhoggeri mellom to spillere som endte i slåsskamp mellom både spillere og ledere. Kampen ble deretter avbrutt, ifølge politiet.

For en av Nesodden-spillerne endte kvelden på Akershus universitetssykehus der han måtte få behandling for volden han ble utsatt for av spillere fra Oslo-laget. Ifølge politiet har mannen moderate skader.

– Det hele startet som munnhoggeri mellom to spillere. En av spillerne på Nesodden ble slått i bakken av folk fra bortelaget, og han måtte beskytte seg mot gjentatte slag fra spillere på det andre laget mens han lå på bakken, forteller operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til NTB.

– Vitner har sagt at ledere fra Ellingsrud ikke gjorde noe forsøk på å roe gemyttene. Til slutt var det publikum som måtte gripe inn. Dette ser vi veldig alvorlig på. En fotballkamp skal være et trygt sted for ungdommer, sier Marstad.

Fotballkampen på G19-nivået ble avbrutt, men oppgjøret endte ifølge fotballforbundets nettsider 5-3 til Nesodden. Spillerne på Ellingsrud fikk tre gule kort under kampen.

– Politiet har startet etterforskning med sikte på straffeforfølging av voldsutøverne, sier operasjonslederen.

NTB

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa