Full revansje for HBK

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Silje Bekkåsen Nyhagen header inn et nydelig mål. 2-0. Silje Bekkåsen Nyhagen header inn et nydelig mål. 2-0. Foto: Frank Tverran

I oktober i 2017 slo Kaupanger Hønefoss 4-0. I dag ble det omvendt! HBK-jentene slo nådeløst tilbake og svarte med samme mynt: 4-0.

ingvill 1 0
Her er det sekundet før Ingvill Hågensen fyrer av og setter 1-0 (Foto: Frank Tverran)

Allerede etter 8 minutter sto det 2-0 på AKA. Først ute var Ingvill Hågensen og deretter fulgte Silje Bekkåsen Nyhagen opp bare minuttet etter. Etter 34 minutter fikk HBK en straffe som Silje Bekkåsen Nyhagen fikk satt greit inn. 3-0 til pause.

Maja Tryterud, som i hele første omgang hadde gjort en svært bra innsats, ble felt like før pausen og HBK fullførte omgangen med 10 spillere på banen. Etter pause ble Tonje Färber satt inn på hennes plass.

Da Anniken Eek satte 4-0 etetr 51 minutter, virket det som om HBK var fornøyd.

Nysignerte Martine Wethal Moseng hadde blitt syk og kunne dessverre ikke stille til dagens kamp.

215 tilskuere så kampen i gråvær og småregn. Dommer var Henrik Moholdt fra Holeværingen I.L. og assistenter var Tomke Katrin Poppen og Ole-Martin Loeshagen.