mandag, 26 september 2016 10:10

Leiv Vidar hedret på leverandørsamling i Oslo

Skrevet av
Fra v.: Fra Leiv Vidar: Hans Olav Hole, Ivar Enger, Tore Tveit og Georg Husebæk fra Reitan Convenience Fra v.: Fra Leiv Vidar: Hans Olav Hole, Ivar Enger, Tore Tveit og Georg Husebæk fra Reitan Convenience

I forbindelse med Reitan Convenience sin samling på Sentralen i Oslo i forrige uke kåret Reitan Convenience Norge også Årets produkt i sine tre kjeder. Leiv Vidars "Kebab Grill" ble en klar vinner.

Vinnerne skulle gi et tydelig bidrag i sin kategori, for eksempel gjennom innovasjon, utvikling og salgsvekst, eller tydeliggjøring av kjedens profil. For Leiv Vidar sin del var det ekstra gledelig å få prisen for produktet «Kebab-Grill» siden produktet er utviklet i tett samarbeid med både forhandlere og kategoriavdelingen på Gladengveien.
 
- Vi kjørte en grundig men effektiv produktutviklingsprosess sammen med Reitan Convenience Norge der vi involverte forhandlerne til testing og smaking, før vi til slutt landet på den endelige kombinasjonen. Produktet er mest mulig autentisk med kjøttråvarer av lam og storfe og klassisk kebabkrydder. At vi skulle treffe så godt i markedet når det gjelder salgsutvikling, kunne vi likevel ikke drømme om, sier Key Account Manager Ivar Enger hos pølsemakeren Leiv Vidar.

- Suksessen «Kebab-Grill» er resultatet av et ønske fra våre kjøpmenn: Kundene vil ha et kebabprodukt som er enkelt å spise på farten med den kvaliteten og gode smaken de forventer. Det viser salgstallene at kundene har fått med dette produktet. Kundeønsker via oppmerksomme kjøpmenn og effektiv produktutvikling fra Leiv Vidar er en god kombinasjon. Leverandører med fokus på kvalitet, kort leveringstid og hva våre kunder faktisk vil ha er alltid en fryd å samarbeide med» sier kategorisjef Georg Husebæk.

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa