tirsdag, 12 juli 2016 14:30

Hønefossinger på stevne

Skrevet av
Richard og May-Britt Wiik fra Hønefoss var blant de over 4 000 som deltok ved Jehovas Vitners stevne på Hellerudsletta Richard og May-Britt Wiik fra Hønefoss var blant de over 4 000 som deltok ved Jehovas Vitners stevne på Hellerudsletta Foto: Lars Bence

Denne helgen har Jehovas Vitner gjennomført det regionale stevnet på Exporama utenfor Oslo med tema Vær lojal mot Jehova. Dette var ett av totalt fire stevner i Norge; to på Exporama, ett i Bergen og ett på Sortland.

Jehovas Vitners regionale møte
Foto: Lars Bence

Vi har snakket med to representanter fra Hønefoss, May-Britt og Richard Wiik, som sammen med ca. 70 andre fra Ringerike har utgjort en liten del av de over 4000 deltagerne. De kunne fortelle at arrangementer ble gjennomført på en god måte og at det er veldig hyggelig å møte mange kjente og ukjente som ønsker å lære om det som står i bibelen.

Richard legger til at det i år var mange små filmsnutter som gjorde programmet veldig spennende. - Jeg tror faktisk det var så mange som 50 totalt, sier han. May-Britt forteller at det i tillegg også var to lengre filmer, som begge bygget opp under stevnets tema.

I løpet av samtalen ble vi fortalt at det også er Jehovas Vitner fra både Norge, Danmark, Sverige, Island og Færøyene som i august reiser til Nuuk på Grønland hvor det også vil bli holdt et regionalt stevne.

Forut for de regionale stevnene gjennomføres det hvert år invitasjonskampanjer, så hvis Jehovas Vitner banker på døren din før sommeren neste år, kan det godt være for å invitere deg til det neste store regionale stevnet. Dersom du derimot har planer om å reise til Grønland, har du allerede i år fortsatt muligheten til å oppleve et slikt stevne.

Dialekten til Richard avslører at han opprinnelig kommer fra Sørlandet, men begge to kan fortelle at de trives veldig godt i Hønefoss.
- Naturen er fantastisk og menneskene veldig hyggelig, så vi gleder oss til noen avslappende sommeruker hjemme, avslutter Richard, før de fornøyd går tilbake til plassene sine for å få med seg resten av programmet.

Sist redigert tirsdag, 12 juli 2016 14:38

Andre saker å lese

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

19-09-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Nå åpner den unike hytta i Nordmarka for alle

For første gang kan du overnatte innendørs over 700 moh. i Nordmarka. Lørdag 21. september er det offisiell åpning av den nye DNT-hytta på Ringkolltoppen.

Les mer i RingeriksAvisa

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

18-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Ordfører vil fjerne russiske gateskilt i Kirkenes

Ordføreren i Sør-Varanger vil fjerne byens russiske gateskilt. Han ønsker også Nato-øvelser til Øst-Finnmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Smertestillende for Tronrud

18-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ola Tronrud er styremedlem i et nytt selskap som heter Harbinger AS. Med seg i styret har han Geir Atle Ekaas og styreleder Carl Christian Gilhuus-Moe.Aksjekapitalen er kr 50.000. Formålet...

Les mer i RingeriksAvisa

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

17-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Sp rikker seg ikke om EUs energipakke

– Det er uaktuelt for Sp å innføre EUs fjerde energimarkedspakke. Det har vi vært klare på, og det står vi fremdeles fast på, sier Aleksander Øren Heen, energipolitisk talsperson...

Les mer i RingeriksAvisa