HBK sikret 3 nye poeng

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Emilie Finnevolden (27) krangler ballen inn til 1-0. Emilie Finnevolden (27) krangler ballen inn til 1-0. Foto: Frank Tverran

231 tilskuere så HBK slå Fløya 2-1 på hjemmebane søndag.

Emilie Finnevolden scoret for hjemmelaget etter 35 minutter. Keeper Emma Rønning sto altfor langt ut, noe Emma Granlind ute på 16-meteren la merke til. Lobben hun sendte inn i nettmaskene gikk langt over keeper og dermed reduserte Fløya til 1-1.

Hønefoss brant et par åpenbare scoringsmuligheter. I begynnelsen av 2. omgang lå Hønefoss-laget altfor langt bakpå og hadde problemer med å komme igjennom framover. Etter 20 spilte minutter i andre omgang, greide endelig Inger Sandland å øke til 2-1.

hbk floya 2 1
Keeper rekker aldri tilbake og scoringen fra Inger Sandland (25) er et faktum 2-1.

Arrangementet bar preg av pandemien og hadde en herlig blanding av fornuftige og sjukt tullete regler som skulle følges. På en av tribunene var rømmningsveiene sperret med solide planker.

Men kampen var helt grei. Vi forventer et litt mer offensivt spill fra HBK heretter.